Hemsidetävling: November – Röstning

Då så mina vänner, då var det dags att rösta fram en vinnare till vår hemsidetävling. I denna tävling som vi får lov att kalla vår nystart då vi för första gången kör det här nya systemet med inskick via mail, har vi lyckats få in 27 bidrag. Bra jobbat!

Alla bidragen är numrerade som bidrag 1, bidrag 2 osv. Det finns just nu inga namn till bilderna, då vi inte ska veta vilka som tagit bilderna. Namn och placering kommer att läggas upp senare, efter det att vi fått resultatet presenterat för oss på nästa möte.

Röstningsperiod: 2-8 november

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, november:

5 reaktioner till “Hemsidetävling: November – Röstning”

  1. Göran Kvick

    Det känns redan som en succé med det nya formatet på hemsidetävlingen. Hoppas alla passar på att rösta så att vi får stort deltagande även där.

    /Göran

  2. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

    Jäkla många bra bilder…fasen va kul! Hoppas vi bara på många röster också. Ska bli spännande det här!

Lämna ett svar