Workshop: 26 april – Kamera för nybörjare

Eftersom förra gången blev inställt pga sjukdom, kör vi nu ett nytt försök. Innehållet kommer vara densamma. Ni som anmälde er för förra gången är per automatik anmälda till denna. Kan ni inte komma, meddela gärna detta i god tid.

Torsdagen den 26 april kl 1830-2130 kommer vi ha första workshopen för våren. Längre ner skriver du in dig för anmälan. Kursledare kommer att därefter lägga upp ditt namn som bekräftelse på ditt deltagande. Anmälan är öppen för våra medlemmar, det är inte bindande men ger oss ett hum om hur många vi blir. Cirka 20 personer är maxantalet för just nu ämnad lokal. Efter anmälan kommer ni att erhålla vägbeskrivning till lokalen.

Kvällen till äran kommer vi att gå igenom följande:

 • Kameran – Slutare, bländare, ISO
 • Programlägen – Auto, Program, Slutarprio, Bländarprio, manuellt
 • Exempel och genomgång av hur slutare, bländare och ISO-känslighet hänger ihop
 • + det som du och resterande medlemmar tar upp på plats
 • Ta gärna med dig din kamera! Det du frågar utformar hela workshopen!

Anmälan

[si-contact-form form=’3′]

Anmälda är följande just nu:

 • Peter R
 • Annelie E
 • Eman I
 • Mona N
 • Kenneth S
 • Josephine O
 • Sylvia R
 • Tine L
 • Vilja P
 • Marie T
 • MargaretaR
 • AliciaK
 • Pernilla

Lämna ett svar