FLUF: Utställningsbesök och kommande möte

Nu är det dags igen!

På söndag den 6 november har vi vårt nästa månadsmöte på Arena 29. Den här gången kommer vår egen Hugo Stiernspetz att visa bilder och berätta om sitt fotograferande! Vi ser vad vi har haft för oss sedan sist, talar om vår utställning på Scandinavian Photo (som då har haft premiär!), och spikar ytterligare datum för kommande aktiviteter! Dessutom hoppas vi på lite spännande nyheter på Hasselbladsfronten…

Är det någon medlem som känner för att ta chansen och visa lite bilder från en personlig upplevelse/fotoexpedition så vore det väldigt roligt!

På söndag är det också sista chansen att ta del av fantastiska Lisa Sihlbergs utställning “Jorden vi ärvde” som hänger på Naturhistoriska museet här i Göteborg. Detta vill vi i FLUF absolut inte missa! Så för alla er som inte redan besökt utställningen eller som vill göra oss sällskap och ta en sista titt, träffas vi på Naturhistoriska innan vårt möte på Arena 29, som är senarelagt till c:a kl. 15:30 denna gång. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar!

Eventet för Lisas utställning hittar ni HÄR!

Foto av Lisa Sihlberg
Foto: Lisa Sihlberg

Vi träffas alltså på Arena 29 c:a kl. 15:30 först efter utställningen.

Hoppas att vi syns på söndag!

Lämna ett svar