Års- och medlemsmöte online 9 februari

VÄLKOMMEN TILL ÅRS- OCH MEDLEMSMÖTE ONLINE

Onsdag 9 februari 2022
Mötet startar kl 19:00 via Teams.

Vi startar med årsmöte enligt tidigare kallelse, därefter tar vårt ordinarie medlemsmöte vid.

Min syn på fotografin
Claes Grundsten håller ett föredrag för oss med titeln “Min syn på fotografin”. Claes är en av Sveriges mest meriterade fotografer när det kommer till landskapsfotografering och har givit ut en mängd böcker genom åren och skriver bl.a. krönikor för tidningen Kamera & Bild. Det är Claes som har tagit landskapsbilden från Sarek som pryder vår 1000-kronorssedel. Han är just nu aktuell med en fotoutställning på Abecita konstmuseum.

Bildtema – Spår
Vi fortsätter med våra bildutmaningar. Tanken är att man helst använder nytagna bilder så att man får en anledning att komma ut och fotografera. Vi kör med digitala bilder. Ladda upp din bild i avsedd mapp i vårt forum på Facebook så går vi igenom bildmappen på mötet. Kanske kan lite skön bilddiskussion uppstå? Februari månads tema är “Spår”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar). Där finner ni även länken till mötet.

Har du inte installerat gratisversionen av Microsoft Teams så funkar det även att delta via de senaste versionerna av webbläsarna Microsoft Edge eller Google Chrome.

Varmt välkomna!