Medlemsmöte online 19 januari

VÄLKOMMEN TILL MEDLEMSMÖTE ONLINE

Onsdag 19 januari 2022
Mötet startar kl 19:00 via Teams.

Konstant
Bilder ur ett pågående projekt kretsande kring frågan varför det vi vill skall vara stilla snurrar så fort.

Vi gästas av Joakim Ahnfelt (f 1964) från Göteborg som vid sidan av sitt arbete som Art Director fotograferat egna projekt sedan början av nittiotalet. Han är konceptuellt inriktad och arbetar främst med serier och teman, ofta under längre tid, pendlandes mellan analogt storformat och digital småbild. Drivkraften kommer från nyfikenheten på en oväntad vinkling av verkligheten. Hans influenser kommer lika mycket från musik, film och litteratur som från konst och fotografi.

Bildtema – Gemenskap
Vi fortsätter med våra bildutmaningar. Tanken är att man grabbar tag i sin kamera och ger sig ut och fotograferar specifikt för dessa. Nytagna bilder gäller alltså. Vi kör med digitala bilder. Ladda upp din bild i avsedd mapp i vårt forum på Facebook så går vi igenom bildmappen på mötet. Kanske kan lite skön bilddiskussion uppstå? Januari månads tema är “Gemenskap”.

Redovisningar och allmän info
Vad har hänt och vad kommer att hända i klubben framgent. Redovisningar från klubbverksamheten.

Facebookeventet hittar ni HÄR (åtkomlig för medlemmar). Där finner ni även länken till mötet.

Har du inte installerat gratisversionen av Microsoft Teams så funkar det även att delta via de senaste versionerna av webbläsarna Microsoft Edge eller Google Chrome.

Varmt välkomna!