Här finner du en kort sammanfattning om vad som händer i och runt föreningen.
Med reservation för förändringar! Uppdaterad 2020-12-22. 

Hösten 2020
Söndag
6 sep.
Workshop – Makrofoto med Mikaela Friberg
Under några eftermiddagstimmar fördjupar vi oss i makrofotograferingens värld under ledning av Mikaela Friberg. Samling kl 13:00 utanför ingången till Trädgårdsföreningen i anslutning till Grindstugan.
Onsdag
9 sep.
Medlemsmöte – online
Naturfotografi med Terje Hellesø. Vi har bjudit in naturfotografen Terje Hellesø att hålla ett föredrag för klubben. Det kommer att ske online och sändas live via YouTube. Där kommer det också finnas en chattfunktion aktiverad. Terje bor i Mullsjö i Västergötland och är sedan 1983 en professionell naturfotograf och författare som gett ut 4 böcker. Läs mer här.
Onsdag
7 okt.
Medlemsmöte – online
Matfotografering med Cornelia Schmidt som medverkar i en nyutgiven kokbok med namnet Happy Cookies.
Lördag
17 okt
Bilkyrkogården i Båstnäs
Ett höstbesök där lockar. Vi tänker oss avfärd 06.00 från Göteborg och det är samåkning i bil som gäller. En bil åtminstone utgår från Hisingen
Läs mer här
https://www.fotografiska.org/2020/10/bilkyrkogarden-i-bastnas/
Onsdag
11 nov.
Medlemsmöte – online
Vi gästas av Patrik Larsson som är ett välkänt namn inom fotokretsar. Patrik är bl.a. medlem i Naturfotograferna, lärare hos Moderskeppet med en mängd utgivna kurser och en av Sveriges kunnigaste på Lightroom. Han driver även en egen printstudio. Läs mer här.
Onsdag
9 dec.
Medlemsmöte – online
Mötet sker på Teams och tanken är att vi utgår från medlemmars bilder och diskuterar. Man kanske vill visa upp någon bild eller ett projekt som man är extra nöjd med eller tvärtom – inte nöjd med. Mötets deltagare hjälps åt, diskuterar och ger tips och råd. Kan inbegripa alltifrån bildanalys till bildbehandling.

Mötesdatum våren 2021 är onsdag 13/1, 10/2, 10/3, 14/4 och 12/5.