Vår verksamhet

Hur får man utbyte av ett medlemskap i Fotografiska Föreningen?

Det första som krävs är en entusiasm att göra något med foto och bild. Det andra som är bra är om man är intresserad av att göra det tillsammans med likasinnade i föreningen. Gärna att man vill både ge och ta emot tips och information. Man behöver inte vara proffs!

Föreningen träffas ungefär en  gång per månad, där vi brukar bjuda in en föreläsare för bildvisning, ha interna tävlingar, delge information om vad som händer i och runtomkring klubben samt låter medlemmar visa upp sina egna bilder i en så kallad medlemskvart.

Klubbens huvudkommunikation sker via Facebookgruppen FFG forum, föreningens digitala mötesplats. Här finns den allra senaste informationen och här delar medlemmar med sig av sina kunskaper. Här skapas evenemang och spontana fotoutflykter annonseras.  Är du betalande medlem så se till att gå med i gruppen omedelbums så att du inte missar något! https://www.facebook.com/groups/ffgbg

Att bilda eller gå med i en bildgrupp brukar vara mycket givande. I denna stund har vi sju bildgrupper/undergrupper som har intresse inom gatufotografi, poträttfotografinaturfotografi, bildanalys, analog fotografi, bildbehandling och sportfotografi.

Medlemmar i föreningen har tillgång till en studiolokal utrustad med blixtar och bakgrunder, storformatsskrivare och mörkrumsmöjligheter. Lokalen är även lämpad för mindre workshops och möten. Här bokar man studion.

Du är varmt välkommen att höra av dig eller bara komma och “pröva på”. Titta under Kalender för mer information om vad som är på gång!

 

Bli Medlem

Här nedan ser du vad det kostar att vara medlem i Fotografiska Föreningen i Göteborg. Vi ser dock helst att du besöker oss innan du börjar betala något. Titta in då vi har något av våra medlemsmöten, tycker du att det verkar roligt kan du alltid bli medlem på plats. Skulle du dock önska vara medlem ändå, får du gärna kika lite längre ner här så hittar du kontaktinfo. Maila oss gärna om det är något du undrar över.

Ordinarie medlemskap 400 kr / kalenderår
Studerande 200 kr / kalenderår

Betalning till plusgiro: 460 98-0 eller Swish 123 237 32 64

Glöm inte att skriva namn och mailadress.

 

Besök oss

Om du vill komma och besöka oss så hålls våra möten i Örgryte Församlingshem.  Aktuella datum hittar du i vår kalender. Alla är välkomna!

 

Kontaktinformation

Om du söker medlemskap eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med klubben, är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Ordförande är Lena Källman.

Postadress:
Fotografiska Föreningen i Göteborg
c/o Bengt Rasmusson
Rydholmsgatan 16
41873 Göteborg