Fotoutflykt söndag 26 april

Följ med på en härlig, förhoppningsvis och strapatsrik vårutflykt. Målet denna gång blir Sundsby Säteri mellan Tjörn och Orust och den vilda naturen runt ikring.

Söndagen den 26 april samlas vi utanför Nordengården.

  1. Tidiga avfärden är inställd!
  2. Andra avfärden sker kl 10.00 ifrån Nordengården. Tag kontakt med Thomas af Ekenstam, 0730 322 134 eller tekenstam@hotmail.com. Har du bil att erbjuda så nämn även det. Vi delar naturligtvis på bilkostnaden.

Du som föredrar att färdas direkt skall sikt in dig väg 160 efter Tjörnbroarna mot Orust. Ta av till vänster vid skylten Sundsby Säteri när du ser havet på båda sidor om vägen. Stanna vid anvisad P-plats en bit efter säteriet.

Anmälan om gemensam avfärd senast fredag den 25:e. Lämna gärna en gästbokskommentar om detta här nedan.

Terrängen runt säteriet är bitvis ganska tuff och brant med raviner och grottor men en härlig belöning väntar den som når toppen av berget! Här väntar en hänförande utsikt över Stigfjorden bla. Området har dessutom en spännande historia med Margaretha Hwitfelt och Sundsby Säteri i centrum. Vill du veta mer om området så gå in på www.tjorn.se och leta dig fram till Sundsby.

Ladda ner PDF med alla vandringsleder runt Sundsby

Medtag fika, grova skor, etc.

3 reaktioner till “Fotoutflykt söndag 26 april”

  1. Géza Pályi Inläggsförfattare

    Jag gör mina försök att komma. Om så är fallet kommer jag upp med egen bil.

Lämna ett svar