Våga Visa 6

Ett 30-tal glada och förväntansfulla

AMATÖRER

visar verk i en mängd olika media.

Vågar visa – Vågar Du se?

Vernissage: torsdagen den 28 maj kl: 18-21
Utställningen pågår t.om. söndagen den 31 maj
Öppetider: fred. 12-18, lörd. & sönd. 12-16

Välkomna!

Götabergsg. 32 -Göteborg, tel. 031-815520

4 reaktioner till “Våga Visa 6”

  1. fresh&clean

    Hej!

    Jag har precis startat en blogg med ett nytt koncept. Jag publicerar bara andras inlägg! poängen är att man ska kunna hitta nya roliga bloggar utan att leta ihjäl sig. De listor med bloggar som finns idag är bara topplistor, jag vill få fram alla andra bloggar! Men för att få igång bloggen så att konceptet fungerar måste jag sprida mitt budskap (det är det jag gör nu). Under fresh&cleans rubrik på bloggen så finns det en kort förklaring till hur man gör för att publicera ett inlägg av sin egen blogg. Titta gärna in! Ju fler desto roligare… kram!

  2. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

    Det var som F! Då ska jag absolut gå dit!!!! Kommer nog på torsdag om inget märkligt inträffar!

Lämna ett svar