Kurs i studiofotografering…

Hallå där gott folk! Vi i styrelsen klurar lite på en mindre kurs i studiofotografering och vill du får du gärna komma med någon kommentar här i detta inlägg om hur du skulle vilja att det hela ska se ut. Om du har några bra ideér osv.

Ska redan nu säga att inget är klart och vi vet inte riktigt vad det kommer att kosta heller…så allt är i planeringsstadiet. Du får gärna kika på när jag var iväg med D70Sverige.se på en liknande kurs.

Ni känner säkert igen några ansikten…

4 reaktioner till “Kurs i studiofotografering…”

  1. Géza Pályi

    Hej! Detta är ett relativt gammalt inlägg (från 2009). Vi kanske ska kika på en ny studiokurs till hösten eller våren…

  2. Kristina

    Hej! Blev det av med någon kurs? Letar nämligen en kurs där jag kan lära mig om ljussättning i studiomiljö och allmänna knep om hur man får ljuset att visa det man vill visa (hur man använder svarta och vita skärmar)

Lämna ett svar