Fotograferna som fotograferar Göteborg!

På flickr finns en grupp vid namn “Fotopromenader i Göteborg”, ett ganska passande namn då det handlar om just det; fotopromenader i Göteborg.

Gruppen har i skrivande stund 120 medlemmar och tanken är att vem som helst kan dra igång en promenad/träff. Gruppen har tidigare genomfört flera olika typer av träffar. De har besökt Botaniska trädgården, nattfoto på olika platser, naturhistoriska och mycket mer.

Ett kul sätt att träffas och sedan visa upp sina bilder för varandra. Ska in och regga mig nu. Gör det du också…ni hittar gruppen här.

En reaktion till “Fotograferna som fotograferar Göteborg!”

  1. David

    Oj, kul =)

    Startade gruppen för att det fanns gott om göteborgare på flickr (tycktes det mig) och varför inte ses då och då istället för att sitta hemma och redigera bilder. Det visade sig vara ett riktigt trevligt gäng, rekommenderar varmt att ta chansen och dyka upp på en promenix (eller föreslå en tid/plats själv).

Lämna ett svar