På rätt väg!

Värt att notera så här mitt i veckan…tja, eller vilken dag som helst för den delen, är att vi nu har över 100 kommentarer från er läsare här på FFGs blogg och hemsida.

Vad är mer värt att notera…tja, vi kan t.ex. berätta att vi har en bra bit över 16000 unika besökare på sidan och att den dagen då vi haft mest unika besök var den 8 maj i år då 240 personer letade sig till vår hemsida.

Överlägset mest populärt på vår hemsida är vårt medlemsgalleri, vilket bevisar att vi har många som tycker om att se på vad vi i Fotografiska Föreningen i Göteborg fotograferar. Kanske något att lägga mer vikt vid och kanske du som medlem ska ta och skicka in lite bilder och fylla på vårt galleri!

/Johnny Buchwald

4 svar på ”På rätt väg!

  1. Göra Kvick

    Då siktar vi väl på 200 då. När når vi dit? Före nästa möte eller till årsskiftet?

    /Göran

Lämna ett svar