Årets Göteborgsmästerskap i amatörfotografi är avgjord!

Evenemanget som ägde rum på lördagen på Frölunda Kulturhus drog ett 50-tal deltagare. Som dels kunde se den fina fotoutställningen i kulturhusets passage dels fick ta del av många fina tävlingsbidrag som visades inne i den intilliggande hörsalen.

Vår kända medlem Göran Kvick visade åter framfötterna och håvade hem en silverplakett, ett i brons och ett diplom i klasserna dia enstaka bild respektive dia kollektion och s/v kollektion påsikt! Grattis och starkt gjort i den sjö av väldigt fina konkurrentbilder!

Till årets Göteborgsmästare korades Lennart Olsson från Volvo Fotosektion. Fotoutställningen går att se på Kulturhuset ända in i mitten på februari så passa på och se den!

Curt S Ohlsson tog en 2:a plats i svart/vit kollektion, grattis säger vi även till Curt.

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

/Thomas af Ekenstam

Lämna ett svar