God Jul och Gott Nytt År

Hej medlem i Fotografiska Föreningen som vi önskar en

GOD JUL OCH ETT GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR OCH EN GOD FORTSÄTTNING PÅ 2010!

Oj där fick man väl med det mesta av vad som ryms i våra tankar och förhoppningar så här års! Det fotografiska året för oss i föreningen har ju varit gott i stor sätt!

Några medlemmar har vi förlorat av olika skäl men många nya har kommit till.- Detta är lite sorgligt respektive väldigt trevligt! Så intresset för föreningslivet verkar vara på topp vilket är inspirerande!

Till det sorgliga hör att en av våra äldsta medlemmar Curt S Ohlsson inte fick uppleva ännu en julhelg. Han avled i förra veckan tyvärr vilket känns som en stor förlust för föreningen och oss alla som kända honom!

Nu ser vi fram emot en skön helg med massor av fototillfällen. Tänk på att dom fotografier som lever länge i våra sinnen är dom som vi verkligen känner för att ta.

Sällan långt bort i främmande miljöer utan ofta på sådant som finns i vår närmiljö!  Ha det så bra så ses vi nästa år då ett nytt spännande fotoår väntar oss!

/Thomas af Ekenstam

5 svar på ”God Jul och Gott Nytt År

 1. Mats Hansson

  Ja, rapporten om Curt Ss bortgång var obehaglig. Han var en produktiv man med starka kvalitetskrav. Vi hoppas att hans bildskatt som bör vara omfattande hamnar i goda händer.
  Visst finns det goda utsikter till många medlemsprojekt i vår förening nu!

  Gott nytt!
  /Mats H

 2. Johan Bengtsson

  Mycket tråkigt att höra om Curt S -- verkligen en av föreningens stora profiler.

  Gott nytt år på er alla -- jag hoppas 2010 blir ett bra år för fotografin!

 3. Daniel Hasselberg

  Vansinnigt tråkigt med Curt. Hans bilder kommer dock att leva vidare. Han var en fantastisk fotograf.

  GOD JUL på er!!

 4. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

  Tack så mycket för ett kanonår Thomas! Tycker att den här föreningen har gjort ett jättekliv under 2009 och det ska bli jättespännande att se vad vi kan åstakomma under 2010.

  God Jul och ett Gott Nytt År önskar jag dig och alla medlemmar i klubben!

Lämna ett svar