Medlemsmöte den 14 Januari

Då var det dag för 2010 års första medlemsmöte och det ska bli roligt att få träffa er alla efter en förhoppningsvis härlig ledighet över Jul och Nyår.

Som så många gånger förr börjar vi kvällen med att se till att ni får något i magen och så här i dessa vintertider är det säkert en strykande åtgång på våra varma drycker. Jag ska allt förse mig med en kopp. För er som dyker upp för första gången. 30:- lägger vi till fikat i en liten skål. Vill ni bara ha en kopp kaffe är det 10:- som gäller.

Vad ska vi hitta på nu då?

 • Hemsidetävlingen: Vi får resultatet på sista tävlingen från 2009 års klubbmästerskap.
 • Bild-diskussioner: I och med vår närvarotävling som den här gången har temat “kollektion” så kommer vi ha ett ypperligt tillfälle att diskutera bilder. Vi pratar lite om vad man bör tänka på när man betraktar en bild och hur man ger kritik. Daniel och Göran håller i den här biten. Intressant ska det bli.
 • Hemsidetävlingen: Vi ska rösta och utse en vinnare och det är nu det ska avgjöras vem som blir klubbmästare för årets närvarotävling. Missa inte att ta med era bilder.

Och vad sker nu allt det här?

Vi träffas i: Nordengården på Stockholmsgatan 16
Klockan: 18:30

Hoppas vi ses där!

Så här inför mötet vill jag tipsa er om lite bra läsning vad beträffar bildkritik och vad man kan tänka på när man komenterar andras bilder. Det är en artikel från fotosidan. Så…jag skickar er vidare till “Konsten att ge bildkommentarer”.

5 reaktioner till “Medlemsmöte den 14 Januari”

 1. Daniel Hasselberg

  🙂 Spännade blir det! …håller på som bäst att plocka bland bilderna!!
  Ska bli riktigt kul!!

 2. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

  Jag har 9 poäng mer än Danne nu…men man vet aldrig med den mannen…han har en del att plocka fram ur sitt arkiv och det kan krossa vem som helst!

 3. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

  Ja…bara inte en annan person (inga namn) vinner, så är jag rätt nöjd, muhahaha. Det är spännande inför sista tävlingen!

Lämna ett svar