Och så var mötet i januari!

Tack ska ni ha….alla ni som dök upp, det var riktigt trevligt som vanligt! Vi hade bland annat Göran Kvick som visade oss bilder (ej sina egna) från Malmö där det varje år hålls en fotofestival och i och med det tävlingar. Det var lite annorlunda bilder mot vad vi är vana vid i klubben, men också väldigt kul att beskåda. Man såg ju att en del har väldigt bra PhotoShop kunskaper…något jag för egen del saknar. Inspirerande.

Det var ju också de två avslutande tävlingarna för tävlingsåret 2009. Vinnaren i hemsidetävlingen blev Johnny Buchwald (nu skriver jag om mig själv i trejde person, men det får ni stå ut med), men mot den totala segraren som blev Daniel Hasselberg var det inte mycket att göra. Stort grattis till Daniel!

Vinnarbilden i hemsidetävlingen:

klicka på bilden för att se den i större format

I vår närvarotävling blev det dock en betydligt hårdare kamp. Daniel Hasselberg var inblandad även här och med 1 enstaka poängs marginal fick han se sig besegrad av mig, Johnny Buchwald som då blir klubbmästare i närvarotävlingen.

Vad beträffar kvällens tävling så var det dock ingen som kunde rubba Geza som tog första plats med sin riktigt snygga kollektion.

Vinnare i närvarotävlingen:

klicka på bilden för att se den i större format

Sedan hade vi också bästa enskilda bild ur en kollektion och där var det Daniel Hasselberg som tog hem segern med den här läckra bilden:

klicka på bilden för att se den i större format

Och så diskuterade vi ju bilder på mötet också. Det var riktigt kul och givande. Vi hade fullt upp vid vårt bord och det var inte tyst i många sekunder, mycket lyckat. Tack för allas deltagande!

Nästa möte den 11 februari!

Då blir det årsmöte och styrelsen ska utses. Det är omval på några poster och det är viktigt att vi är där. Det blir bildspel från våra klubbmästare och en del annat trevligt. Hoppas vi ses då!

3 svar på ”Och så var mötet i januari!

  1. Pingback: Stolt vinnare av min kollektion | Geza Palyi Photography

Lämna ett svar