Röstning hemsidetävling – Februari

Vi har nu rensat tabellerna och det är dags att dra igång på ny kula. Kampen kan börja. Vem blir klubbmästare år 2010? Tja, det vet vi om så där något år…men det ska bli många spännande tävlingar innan vi är där. Nu kör vi!

Temat vi röstar i är: Vinter

Alla bidragen är numrerade som bidrag 1, bidrag 2 osv. Det finns just nu inga namn till bilderna, då vi inte ska veta vilka som tagit bilderna. Namn och placering kommer att läggas upp senare, efter det att vi fått resultatet presenterat för oss på nästa möte.

Röstningsperiod: 1 februari – 7 februari

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, februari:

Lämna ett svar