Så var vårt årsmöte!

Då har jag äntligen lyckats sätta mig i lugn och ro vid datorn och filat ihop vad som nu ska komma att bli en liten rapport från vårt årsmöte som skulle visa sig bli riktigt trevligt och lyckat!

Årsmötet gick i mitt tycke riktigt smidigt och vi gick ganska raskt igenom programmet för att ta tag i det som jag tyckte var roligt (part i målet), nämnligen utdelning av priser till våra klubbmästare.

Som ni redan visste sedan tidigare var det jag (Johnny Buchwald) och Daniel Hasselberg som fick mottaga pris som klubbmästare för året 2009.

Men både jag och Daniel skulle snart komma att få en ordentlig tankeställare då vi fick se resultatet från både hemsidetävlingen och närvarotävlingen där vi fick oss en ordentlig omgång av vår relativt nye medlem, Jonas Göthlin.

Jonas tog nämnligen hem både hemsidetävlingen och närvarotävlingen. Men inte nog med det, han lyckades också dela förstaplatsen med sig själv i närvortälvingen och på så sätt fick han dubbla poäng där. Phu, det här blir tufft att svara på!

Stort grattis till Jonas! Vi tar en titt på hans bilder med start på hemsidetävlingens vinnarbild.

klicka på bilden för att se den i större format

och så tar vi en titt på de två vinnarbilderna i närvarotävlingen också!

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

Tack alla som var med på mötet, det var som vanligt riktigt trevligt. Nästa gång så ser vi ju Jonas Carlén, det ska bli riktigt kul! Missa inte detta. Kolla nu även in nästa tävling och läs lite om detta. Jag ska skicka ut en lite påminnelse åt er också.

Tills vi ses igen…ha det så bra!

Lämna ett svar