Utställningar i Göteborg

Vi tar en titt på vad som händer i Göteborg!

  • Göteborgs Fotoklubb, f.d. Fotoklubben Leica ställer just nu ut på Göteborgs Stadsbibliotek i bottenplan. Pågår t.o.m. 14 mars.
  • På Fotokompaniet i Göteborg visas under perioden 13 februari–4 mars utställningen Isle of Skye av Joakim Ahnfelt. Svartvita bilder av ett magisk landskap tagna med storformatskamera i vild kamp mot väder och vind. (Joakim har ett förflutet som FFG-medlem och det kan ju därför väcka ett visst extra intresse för oss i föreningen)
  • På Galleri Abecita i Borås visas Bergman bilder.
    120 bilder från den store demonregissören Ingemar Bergmans film- och teaterproduktioner visas på Abecita från den 13 februari till den 5 maj.
  • Ur samlingarna
    Just nu visas på Hasselblads Center på Konstmuséet i Göteborg  ett urval ur stiftelsens  rika bildskatt. Bildsamling är nu nämligen sökbar på webben för alla och en var som vill ta del av vår fantastiska bildskatt. Utställningen på Centret visas tom den 21 februari så skynda dig dit om du vill njuta av verklig högkvalitets fotografi in natura!

av Thomas af Ekenstam

2 svar på ”Utställningar i Göteborg

Lämna ett svar