Gullholmen 2010

Den 24 april kl 12 samlade sig tolv personer från FFG för att ta sig ut till Gullholmen, vårens första fotoutflykt. Maten var inhandlad, fotoutrustningen färdigpackad och humöret var på topp! 

I tre bilar tog vi oss tillsammans upp till färjeläget där vi väntade på vår båt över till Gullholmen.

Väl framme inkvarterade vi oss i stugorna och tog oss genast in till självaste centrum av Gullholmen.

Styrelsemedlemmarna Daniel och Jonas var imponerade av den vy som fanns runt omkring. Kameran var nära till hands.

När solen så småningom började ta sig neråt mot horisonten kommer den första riktiga sessionen av vår fotoutflykt. Vi visste bara en sak, vi ska västerut!

Med full packning började vi vår vandring. På vägen ut mot kusten kunde ingen motstå att stanna upp för att fotografera.

Vissa hade ju verkligen gett sig in i den här leken på fullaste allvar. Här Daniel i full utrustning redo för att ta Bilden. Undrar om du fick den där Bilden? Vi väntar med intresse vad du har lyckats åstadkomma.

Efter flera dalgångar och bergbestigningar närmade vi oss så kusten och vi var i perfekt timing innan solen började sänka sig under horisonten.

Gear up! De mest vågliga tog sig ner till vattnet och försökte fånga vågorna.

Daniel utnyttjade varenda tillfälle som fanns. Nu var det bråttom. Solen började försvinna  och även dess magiska ljus.

Nöjda och trötta kom så kvällsmaten till hands. Pytt-i-panna med stekt ägg stod på menyn. Väl den energi som behövdes för att påbörja nästa fotosession morgonen därpå.

Klockan 5 på morgonen bestämdes det att vi skulle mötas utanför stugorna. Prick denna tid var alla “pigga” och “glada” för att möta soluppgången. Snabbt snabbt tog sig alla ner till Gullholmens centrum för att kunna fånga ljuset.

Efter att solens strålar har vandrat sig uppåt himlavalvet var det så dags för frukost.

När frukosten var uppäten och stugorna städade och tömda var det så dags för avfärd hemåt. Nöjda och glada, samt även trötta begav vi oss ner till kajen där vår båt anlände för att ta oss över till våra bilar.

Vi tackar Gullholmen för denna gång och hoppas att vi kan göra en ny resa över dit nästa vår.

Lämna ett svar