Så var mötet i april…

Med en känsla av behag i kroppen konstaterar jag att vi var närmare 50 personer på gårdagens möte, vilket måste vara något form av rekord. Vi fick en riktigt intressant och underhållande gästföreläsning av Tom Svensson och tja, det vara bara kanon allt.

Stort tack ska alla ni ha som kom och besökte oss igår…hoppas att vi får se er där snart igen. Nästa gång blir det fler bildvisningar och tävlingar och fika och allt det där.

Vi tävlade ju lite den här gången också och i vår hemsidetävling var det Bo Odén som tog hem någon form av Grand Slam (stavning?), genom att ta både första och andra placering. Här får ni nu vinnarbilden.

klicka på bilden för att se den i större format

Och i vår närvarotävling så var det ingen mindre än vår egen ordförande Géza Pályi som tog hem segern med sin bild på en Ungersk trappa. Värt att nämna var att vi i vår tävling förmodligen prickade av de flesta kontinenter med tanke på vart bilderna var tagna. Här kommer vinnarbilden.

klicka på bilden för att se den i större format

Lite saker att hålla i minnet till nästa gång vi ses är dels att mötet är den 20 maj så boka in det redan nu. Sedan har vi vår tur till Guldholmen…kika i vår list här till vänster så hittar du mer info om detta.

Fritt tema i våra tävlingar, missa inte att skicka in bilder och ta med till nästa möte.

Avslutningsvis så bjuder Géza på lite bilder från mötet.

4 reaktioner till “Så var mötet i april…”

 1. Johan Bengtsson

  Det var ett bra möte. Intressant och engagerade om tamarinerna och jag gillade Jarmos medlemskvart. Författarporträtt är faktiskt något jag ägnat mig lite åt själv på senare år.
  Kolla wikipedia för att se mina bilder på bl.a. PC Jersild, Bengt Ohlsson och Carl-Johan Vallgren. Alla tagna på bokmässan.

  Vill ni se lite humoristiska bilder så rekommenderas…:

  http://litengubbe.blogspot.com/

 2. Tom Svensson

  Vill passa på att tacka alla för de kom till mötet och för en trevlig kväll.
  Var riktigt kul att så många kom
  Må väl
  Tom

Lämna ett svar