Så var majmötet!

Då var det sista mötet innar vårt sommaruppehåll avklarat och det blev en väldans massa bilder den här gången. Hoppas ni fick med er mycket inspiration hem. Vi fick ju en fantastiskt trevlig bildvisning av Erik Sjöström som visade sin bror Nils bilder från Asien.

Sedan fick jag lov att visa mitt projekt “Vägens Slut” och jag berättade ju att min stora inspirationskälla var fotografen Micke Berg och hans bilder kan ni hitta på Mickes hemsida. Vill du se mina bilder från projektet igen, så gör du det här.

Det tävlades ju lite också som vanligt och vi fick delade förstaplatser i båda tävlingarna. I vår hemsidetävling var det jag (Johnny Buchwald) som delade förstaplatsen med Bo Odén som skaffat sig ett litet försprång i hemsidetävlingen. Vi kikar på bilderna igen, börjar med Bo Odéns.

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

I närvarotävlingen lyckades jag (Johnny Buchwald) ta hem storslam i och med att jag lyckades dela förstaplatsen med mig själv. Här är båda vinnarbilderna.

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

I övrigt får vi tacka för ett trevligt möte och hoppas att ni nu får en underbar sommar och att vi ses till hösten igen. Ta nu en titt här på hemsidan lite då och då för det händer en del under sommaren också.

Bland annat har vi ju två inplanerade utflykter under sommaren, den första till Borås Djurpark med start nu på söndag. Så var med här och håll lite koll på kommande aktiviteter.

Avslutningsvis kör vi lite bilder från mötet.

Lämna ett svar