Så var mötet i september…

Så var det första av höstens möten till ända och det är dags att summera lite som vi brukar här på hemsidan. Kvällen bjöds ju på en hel del underbara bilder från våra medlemmar.

Madeleine Lunde Tylenda visade bilder från Frankrike, hämtade ur vardagen. Presenterade på ett mycket uppfinningsrikt och inspirationsgivande vis. Klart spännande och roligt att se.

Göran Kvick bländade oss med sina första digitala alster och det var ju inte annat än att man blev imponerad över de vackra bilderna vi fick se.

Sedan fick jag och Niklas vara med på ett hörn och visa bilder från Runde i Norge. Vill ni får ni gärna kika in på min hemsida och se fler bilder från fågelön i Norge.

http://www.johnnybuchwald.com

Det tävlade ju lite också, som vanligt. Vinnare fick vi även denna gång. I vår hemsidetävling var det Jonas Göthlin som tog hem det hela med sin fräcka sommarbild. Här följer den.

klicka på bilden för att se den i större format

I vår närvarotävling tog Géza Pályi en fin seger med sin tolkning av sommaren. Vi tar en titt på den också!

klicka på bilden för att se den i större format

Vi slutar den här lilla rapporten med några bilder från mötet. Bilderna är den här gången tagna av Bertil Adania.

5 reaktioner till “Så var mötet i september…”

 1. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

  Tack så mycket Robert. Kul att höra. Du får se till att följa med ut på nästa fotoutflykt här nu…kan bli jäkligt kul!

 2. Géza Pályi

  Tack själv Robert. Du är hjärtligt välkommen tillbaka och förhoppningsvis får vi se dina bilder nån gång i framtiden!

 3. Robert Furunger

  Stort tack för ett trevligt första möte tycker jag. För mig som är intresserad av landskapsfoto och djur/natur så var det väldigt inspirerande att se Johnnys och Niklas bilder från Runde! Också Göran Kvicks bilder var klart bländande. Ser fram emot fler möten framöver!

 4. Madeleine L Tylenda

  Det var verkligen jättetrevligt igår och det är ngt visst med den här fotoföreningen och sammanhållning/stämning!?! Inte konstigt med så många olika intressen och kunskapskällor att man går över tiden. Alltid skönt att prata av sig lite med andra och inte bara stå och krama sin kamera…

  Madeleine :]

Lämna ett svar