Klubbledarträff i Alingsås

Under lördagen samlades ca 30 personer i Alingsås för VSF:s (Västra Sveriges Fotoklubbar) årliga klubbledarträffen. Samtliga personer sitter med i styrelsen i någon av de drygt 40 fotoklubbar som är medlemmar i VSF. Representant för FFG var Tomas af Ekenstam.

Själv deltog jag som medlem i VSF:s styrelse. Efter att vi i ett antal diskussionsgrupper hade utbytt erfarenheter om varandras verksamheter samt diskuterat stort och smått om kommande FotoExpo som arangeras av Alingsås FK, tävlingsbilder skall vara inskickade senast den 12/11, avslutade vi dagen med den sedvanliga fotoutflykten.

Då vi var i Alingsås där “Ljus i Alingsås” pågår passade vi på med lite kvällsfotografering. Arrangemanget pågår hela oktober så jag kan rekommendera ett besök. Inte minst för att uppleva den kontinentala stämningen med unga och gamla som går man ur huset tittar på de vackra ljuskonstverken samt fikar på öppna fik långt på natten. Och så stämmer det väl med månadens tema “Ljus”

/Göran Kvick

Lämna ett svar