Så var oktobermötet…

Så…då är det väl dags att summera oktobermötet lite lätt. Vi hade ju Erik Bernsköld på plats som visade lite smidiga tipps och tricks i PhotoShop. Vi tackar givetvis Erik för hans trevliga besök.

Bertil fick ju inte riktigt ordning på sin medlemskvart, men vi hoppas få se hans bilder vid ett senare tillfälle. Något att se fram emot istället.

Det tävlades ju lite också som vanligt och vi fick vinnare den här gången också. I vår hemsidetävlingen var det Géza Pályi som tog hem första platsen med följande bild.

klicka på bilden för att se den i större format

I närvarotvävlingen tog Jarmo Väyrynen sin första tävlingsvinst med sina fina tolkning av månadens tema ljus. Vi tar självklart en titt på den bilden igen också.

klicka på bilden för att se den i större format

Så ska väl nämnas att det till nästa gång är fritt tema i så väl vår hemsidetävling som vår närvarotävling och Géza kommer inom kort att lägga upp allt ni behöver veta vad beträffar tider och sånt där.

Nästa gång vi ses är 11 november. Det vill säga att vi har nästa medlemsmöte då. Vi ska försöka få till en liten utflykt innan dess. Mer om detta här på sidan och i medlemsmail.

Lämna ett svar