Hemsidetävling – Röstning!

När vi är och nu presenterar samtliga deltagande bilder till november månads hemsidetävling är det med en viss stolthet. Varför då nu då? Jo…vi har en så där 36 bidrag. Tidigare rekordet var 29 bidrag….så det är en jätteökning och det är ju superkul! Så när vi har smält detta så är det dags att rösta också.

Röstningsperiod: 1-7 november

Tema: Fritt tema

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, november:

2 svar på ”Hemsidetävling – Röstning!

  1. Daniel Bolander

    Hörde att jag visst hamnade på förstaplats med bilden på svalan, kul!
    Ifall någon undrade hur kortet togs (jag var ju inte var på plats på mötet) så kan jag lite kort nämna att jag inte hade riggat upp nån avancerad blixtutrustning, utan jag jag hade ren flax. (alla fotografers bäste vän?).
    Gick in i en lada på Österlen, och såg att ett gäng med svalor flög in och ut genom en stor “springa”. Jag för-fokuserade manuellt på avståndet till springan och väntade på rätt tillfällen. Brände iväg 5-6 blixtbilder under någon minut innan jag gick vidare. Detta kort blev bäst. Pga mycket svåra motljusförhållanden krävdes det en del jobb i PS efteråt för att varsamt lyfta fram färgerna och ljuset på svalan. / Daniel B

Lämna ett svar