Så var novembermötet

Hej där alla! Lite senare än vad som är vanligt så avläggs här en lite rapport från vårt novembermöte. Det har ju varit en hel del datormeckande här i helgen då min dator gick sönder i torsdags. Nu är jag dock back on track och kan ta emot era mail och allt det där.

Men till vårt möte här nu i november. Vi gästades ju av Ulf Magnusson som pratade om bröllopsfotografering. Mycket att tänka på där, men det var intressant och Ulf var ju en mycket trevlig prick att lyssna till.

I våra tävlingar så var det ju något lite speciellt som hände. Uppenbarligen ska man åka med Bertil Adania till mötena, för då kan det gå bra. Det var nämnligen så att alla i den bilen tog hem våran närvarotävling. Andrea Grannerud, Bertil Adania och Eva Brandin delade förstaplatsen. Här kommer deras bilder i den ordningen.

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

I vår hemsidetävling var det dock något lättare att utse en vinnare, för där tog Daniel Bolander hem segern med sin fräcka fågelbild. Grattis säger vi till alla våra vinnare i november.

klicka på bilden för att se den i större format

Nästa gång ska vi få Kent till oss från ScandinavianPhoto, han ska prata lite om färgkalibrering och hur man får till det vid utskrift m.m. Spännande blir det där. Tävlingstemat i både hemside- och närvarotävlingen är ju “porträtt” så det gäller att fundera till lite hur man bäst får medlemmarnas röster.

Vi ses snart igen!

Lämna ett svar