Decembermötet 2010!

Tjena alla glada fototokar där hemma i värmen. För det kan kanske behövas nu så här i vinterkylan som dragit över oss. Men glädjande nog var det inget som stoppade er från att ta er till Nordengården och vårt decembermöte. Kul att vi har så god uppslutning på våra träffar!

Trevligt var det ju också. Kent gästade ju oss från ScandinavianPhoto och pratade om att som har med kalibrering att göra så nu är vi lite klokare och fått mer matnyttiga kunskaper i vår vandring genom fotolivet.

Tävlade gjorde vi som vanligt, dock med en lite tvist den här gången. Det blev ju lite bilddiskussion innan röstningen. Påverkade det hur ni röstade tro? Vinnaren den här gången i vår närvarotävlingen var hur som helst Jarmo Väyrynen med sin fräcka porträttbild. Grattis säger vi till Jarmo!

klicka på bilden för att se den i större format

En annan som också fick se sig kliva överst på pallen var Daniel Bolander. För honom var det vinst i vår hemsidetävling som gällde. Vi skickar självklart ett stor grattis även till Daniel. En titt på Daniels bild kan vi nog mäkta med också.

klicka på bilden för att se den i större format

Kul som vanligt. Sorgligt med sista för i år? Nja…upp med hakan nu. Det blir ju snart julmat och allt det här roliga. Sedan ses vi i januari igen. Hej på er!

Lämna ett svar