Nya hemsidan är här!

Som du kanske har märkt så har hemsidan fått ett nytt utseende. Vi har startat att renovera om bakom kulisserna och lägger även till lite nya funktioner. Så klicka på “läs mer” nedan för att hitta mer information om vad vi gör!

FFG lanserar registrering på hemsidan! Du kan redan nu registrera dig och logga in direkt. Så gör detta nu på en gång! Du finner inloggningsrutan till höger! —>>>

Utseendet på hemsidan

Hemsidan lanseras med ett nytt tema. Med hjälp av det nya temat kan vi få bättre kontroll över inläggen. Med hjälp av undermenyn (den blå menyn) så kan du finna direkt den information som du letar efter.

Hittar du annars inte vad du letar efter?
Lugn! Det finns en sökruta längst upp till höger. Skriv sökordet och tryck Enter och vips du kommer finna det du söker efter.

Inloggning och Registrering

Vi introducerar registrering och inloggning på hemsidan för att kunna utnyttja de nya verktyg vi använder samt även för framtida funktioner. Inledningsvis vill vi att du registrerar dig med en gång.

Ange ditt namn, adress och telefonnummer som vi sparar i vårt medlemsregister. Dessutom tar vi en pejl på vad du har för intressen och vad för typ av kamera du har och använder.

Forum

Ett forum har lanserats på hemsidan där vi tillsammans kan diskutera allt mellan himmel och jord inom vår förening. Vi kommer att diskutera bilder, senaste mötet eller utflykten samt att ni själva kan lägga upp intressanta saker som händer. Redan nu kan du logga in och diskutera om den nya hemsidan i forumet exempelvis.

Kom tillbaka hit för att få mer information om vad som händer på hemsidan.

Välkommen!

Lämna ett svar