Så var januarimötet!

Så har vi haft vårt första möte för 2011 och vårt sista för 2010…allt på samma gång. VA? Jo, men det där är ju något gammalt som lever kvar. Januarimötet är alltid sista mötet för terminen och februarimötet är första för den nya. Jäklar det bara snurrigare ju mer jag skriver om det, så vi slutar väl med det.

Hur som helst så har vi varit på ett medlemsmöte och det var ju supertrevligt som ni lyckligt lottade som var med, kan intyga. Stefan Isaksson var ju och gästade oss och det blev en bildvisning som om inte på er, i alla fall gjorde ett stort intryck på mig. Riktigt duktig den där Stefan och kul att se hans bilder. Man fick en hel del inspiration och ideér.

Vi tävlade ju lite också även denna gång och det var sista omgången för förra årets mästerskap. Så vi fick våra klubbmästare klara. I hemsidetävlingen var det egentligen klart sedan tidigare att Bo Odén skulle bli vår klubbmästare där och inga konstigheter inträffade heller. Vinnare av januari månads tävling blev dock ingen mindre än Martin Bergström med bilden nedan. Stort grattis säger vi till både Martin och Bo!

klicka på bilden för att se den i större format

I vår närvarotävling var det dock något jämnare och i den så blev det till slut jag själv som fick utmärkelsen klubbmästare så vi får skriva Johnny Buchwald på det lilla plakatet. Dock fick jag och några till se oss slagna i januarimötets närvarostrid av Ulf Magnusson med bilden nedan.

klicka på bilden för att se den i större format

Grattis säger vi även till Ulf och så nämner vi väl det också för eventuella utomstående att temat för januari var “vila”. Nä, men det där var väl allt. Vi ska se om vi hittar någon bild från mötet också…då ramlar den eller de in här så fort jag får lägga vantarna på dem.

Vi hörs och syns!

Sedan har vi ett videoklipp från mötet. Premiär för FFG om jag inte misstar mig.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ljvq9h1EUHI

När man talar om…osv. Fick bilder i samma ögonblick som jag postade inlägget, så vi lägger in vad vi har här direkt!

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

Lämna ett svar