Så var februarimötet

En smula formellt då årsstämman samlades till 2011 års årsmötet, men trevligt fick vi ju ändå. Lite bildvisning från mig själv i form av klubbmästare i närvarotävlingen 2010 och så fick vi ju den grymt intressanta föreläsningen av Bo Odén som fick mig att tänka till ordentligt om bilder som jag kanske slänger lite väl kvickt ibland.

Bo föreläste ju av anledning att han tog hem hemsidetävlingen 2010. Och på tal om tävlingar så drog ju 2011 års tävling igång med två vinnare, en i varje klass. Ingen överaskning att det blev så kanske…men glädjande och kul att beskåda dessa mästerverk.

Först ut i vår hemsidetävling blev Agnetha Lundberg med sin härliga vinterbild som jag tycker vi tar en titt på igen.

klicka på bilden för att se den i större format

I närvarotävlingen drog Jonas Göthlin det längsta stråt och tog hem årets första tävling med den här läckra vinterbilden.

klicka på bilden för att se den i större format

Och tills vi ses igen får ni ha det fantastiskt bra där ute i vinterkylan. Glöm nu inte att nästa gång kommer Patrik Larsson och gästar oss. Det blir en höjdare. Så har vi ju fritt tema i våra tävlingar, så det är bara att välja och vraka bland alstren där hemma i fotoarkivet.

Lämna ett svar