Röstning: Hemsidetävlingen – mars

I februari satte vi nytt rekord i antal bidrag i vår hemsidetävling med hela 39 bidrag…så sätt er nu ner då jag meddelar er följande: 53 bidrag har kommit in till mars månad. Du milde skapare…där snackar vi att vi satte ner foten ordentligt och visade var skåpet skulle stå. Härligt alla. Jäkla jobb att ta hand om alla, men jag gjorde det med ett leénde på läpparna kan jag lova. Kul. Men vi ska ju rösta också.

Röstningsperiod: 6 mars – 13 mars

Tema: Fritt

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, mars:

Lämna ett svar