Så var mötet i mars 2011

Det är inte annat än att jag känner lite att jag vill slå mig för börstet å klubbens vägnar. För igår kändes riktigt bra med så många som 53 bidrag i vår hemsidetävling och bra bit över 30 bidrag i närvarotävlingen. Det är mäkta imponerande, men inte fullt så imponerande som att vår nye medlem vid namn István Lichner gick och tog hem båda tävlingarna. Wow! Bra jobbat.

Som om det här inte var nog och det var det ju inte…så hade vi ju landskapsfotografen Patrik Larsson på besök och jäklar vad det rykte i restarmen…man ville ju bara släng ihop fotoryggan och ge sig ut om så bara till husknuten. Överröst med inspiration och stort tack säger vi till Patrik för hans fina gästföreläsande.

Men vi kliver tillbaka till tävlingarna lite för vi måste också rikta ett jättegrattis till István för en minst sagt imponerande genomförd tävling…men förvånad kan jag inte påstå att jag är. För tar vi en titt på hans bidrag (och det gör vi så gärna) så förstår man att här har vi vinnarbilder. Underbart vackra bilder och med risk för att bli lite tjatig så säger jag nog grattis igen.

Vinnarbilden i hemsidetävlingen:

klicka på bilden för att se den i större format

Vinnarbilden i närvarotävlingen:

klicka på bilden för att se den i större format

För dig din stackare som mot all förmodan nu missade det här trevliga mötet så ses vi igen i april…då kommer Anders Jensen på besök…det blir minst lika häftigt det. Jag lovar! Så avslutar vi med lite bilder från mötet också…Janne Helleberg som varit framme med kameran och fångat några ögonblick från mars månads möte.

Lämna ett svar