Så var vår workshop den 3 mars!

20 stycken kunskapssugna satt bänkade i vår lilla utbildningslokal med kaffe och kakor i alla dess former. För det sistnämnda var det inte egentligen någon större brist på, hehe. Superkul var det att så många kom och jag/vi hoppas verkligen att ni kände att ni lärt er något när ni gick där ifrån.

Jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder som Géza tog under kvällen här och så får ni jättegärna gå in i forumet och diskutera mer om vår workshop om ni vill. Där hittar ni också de länkar vi pratade om under kvällen. Tack ännu en gång alla!

6 reaktioner till “Så var vår workshop den 3 mars!”

 1. Gunnar Palmerud

  Tack för en intressant och trevlig kväll! Ser fram emot nästa.

 2. Jarmo Väyrynen

  Tack Johnny och Geza för en lyckat och en trevlig Workshop
  bra jobbat !!

 3. evaboralv

  Skulle det vara möjligt att få tillgång till presentationen som visades? Bilderna på hur bländare mm påverkar skärpedjupet var intressanta…

 4. Daniel Hasselberg

  Wow sådan uppslutning! Kul!! 🙂

Lämna ett svar