Utflykt: Hovs Hallar den 9 april

Då var det dags för ännu ett spännande äventyr med Fotografiska Föreningen i Göteborg. Den här gången bär det av till Hovs Hallar. Ett kustlandskap som är mäkta imponerande att skåda och inte minst att fotografera. Lördag den 9 april bär det av ner till Hovs Hallar för en fotohelg med övernattning. Men vi tar en titt på exakt vad som gäller och hur ni anmäler er.

  • Utflyktsmål: Hovs Hallar, utanför Båstad
  • När: Den 9:e april, en lördag. Till söndag.

Avresa:

Vi träffas vid Exersishuset, Heden kl 11:00 på lördag för gemensam avresa ner till Hovs Hallar. Se mer info under anmälan!

Anmälan:

Anmälan sker till Daniel Hasselberg (klicka på namnet). I anmälan vill vi att ni ska skriva namn, adress och telefonnummer. Skriv också om ni har tillgång till bil eller inte. Daniel kommer att göra en sammanställning av behovet av bilar och meddela samtliga medresenärer.

Kostnad:

Priset för 1 del i ett dubbelrum kostar 425:- för 1 natt vilket också är den tänkta tiden vi avser att stanna i Hovs Hallar. I detta ingår frukost på söndagen. På lördag kväll får var och en betala sin egna middag som lämpligast äts i hotellets restaurang. Kostnad för resa ner gör man upp om i den bilen man åker i.

Diskutera i vårt forum:

Länk till vårt forum

Lämna ett svar