Hemsidetävlingen april: Röstning

Dags att ännu en gång gnugga geniknölarna och utse en vinnare i vår eminenta tävling som den här gången lyckades skrapa ihop 36 bidrag efter lite strulande med mail från min sida. Men det blev ju riktigt bra efter många om och men. Hur som helst så kör vi igång nu tycker jag och tittar lite på hur det går till när man röstar.

Röstningsperiod: 5 april – 12 april

Tema: 3

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, april:

Lämna ett svar