Så var aprilmötet 2011!

Ännu ett medlemsmöte till ända i Fotografiska Föreningen i Göteborg och den här gången gästades vi av PhotoShop experten Anders Jensen som bjöd på en föreläsning om bildmanipulering genom fotografins historia med namnet – “Kameran har alltid ljugit”. En intressant föreläsning om olika fotografer genom tiderna som manipulerade sina bilder.

Tävlingar i fotografins tecken blev det ju självklart också. Vi fick en utgång som inte är allt för vanlig…jo István Lichner tog hem båda tävlingarna igen…för andra gången i rad. Väldigt imponerande måste vi få lov att säga och ett stort grattis riktar vi till István. Vi kikar lite på bilderna och börjar med vinnarbilden i närvarotävlingen.

klicka på bilden för att se den i större format

klicka på bilden för att se den i större format

Ordförande Géza meddelar om kommande utflykter och påminner om fotoklubbens Fotomaraton som går av stapeln nu på söndag (17/4) kl 12.00. Dessutom har vi en utflykt till Ramhultafallet den 8 maj.

Avslutningsvis visades en film- och bildvisning från utflykten till Hovs Hallar. Videon kommer att läggas upp inom kort här på fotografiska.org.

Vi avslutar med en bild på Anders Jensen som Janne Helleberg tog under kvällens möte. Tills vi ses igen…ha det så gott. Ses gör vi förhoppningsvis redan på söndag.

Lämna ett svar