Bilder från Ramhultsfallen

dag, söndagen den 8 maj var vi ett gäng som åkte till Ramhultafallet vid sjön Lygnen. Ramhultafallet som ju är det vatttenfallet i Västergötland med största fallhöjden och ett spännande vattenfall att klättra runt i med kameran.  Vi hade tur med vädret för det var varmt och solen sken från en klarblå himmel. Kanske sken den nästan lite för bra för det perfekta fotovädret, men ibland är upplevelsen det viktigaste.  Vi var ett gott gäng på 10 klubbmedlemmar som kom fram till fallet, där kanske sista tidens avsaknande av regn gjort att den vanliga vattenmängden i fallet saknades lite. men å andra sidan gjorde det lättare för oss att klättra runt bland stenarna.

Vi tillbringade några timmar runt fallet, och några var tom såpass klättervilliga att de tog sig enda upp till toppen. Det blev en härlig dag med mycket fotograferande en hel del fikande och mycket snack, innan vi med ganska så välfyllda minneskort och film åkte tillbaka hem och vi bestämde där vid fallet att det här gör vi om till hösten, när träden ömsat färg och då, ja, då kan nog grillstaden vid fallet komma till användning.

Lämna ett svar