Hemsidetävling september – Röstning!

En lång och förhoppningsvis helt underbar sommar för er alla är nu till ända. Tja, det är fortfarande inte allt för illa väder utanför husknutarna, för solen och lite av värmen behagar ändå vara kvar. Men på något sätt så sparkas hösten igång i och med att vi nu drar igång vårt program för hösten. Första mötet närmar mig med stormsteg, men det där tar vi lite senare. Först vet ni vad som gäller. Vi ska rösta fram en vinnare i vår hemsidetävling och det blir inte helt lätt. Många härliga bidrag så ta en ordentlig titt och avlägg sedan din röst. Har sommaren varit extra god mot dig och du behöver friska upp minnet så går vi igenom hur allt går till.

Röstningsperiod: 5 september – 11 september

Tema: Blommor

Så går det till!

Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta.

Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag.

Lycka till alla och må bäste fotograf vinna!

Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, september:

1 svar på ”Hemsidetävling september – Röstning!

Lämna ett svar