Medlemsmöte – 15 sep 2011

Nu börjar höstsäsongen och den 15 september öppnar vi portarna igen. Kvällen till äran har vi en större bilddiskussion av de bilder vi har tagit under sommaren. Vi kommer att sätta oss i mindre grupper och titta på de bilder du tar med dig. Syftet är att kunna få en bedömning av sina egna bilder samt även ge på andras bilder. I längden får vi kunskap om hur man tar bättre bilder.

Snabbinfo:

Tid: start kl 18:30 med fika (självkostnadspris), mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
Kvällens föreläsning: Bilddiskussion
Kvällens tema närvarotävlingen: Blommor

Vad ska jag göra inför mötet?

Ta med dig två av dina favoritbilder till mötets bilddiskussion. Bilderna kan vara från din senaste semesterresa, runt hörnet hemma, arbetet, m.m. Bilderna ska vara i pappersformat, tryckt eller framkallat. Glöm dessutom inte kvällens tävling med temat ‘Blommor’.

När börjar det?

Vi inleder kvällen med fika från 18:30 till självkostnadspris (30:-) där du kan sätta dig ner och prata foto eller kamera med en likasinnad. Därefter startar vi kl 19:00 med medlemsmötet och försöker avsluta vid ca 21:30.

Var håller ni hus?

Adressen är Nordengården, Stockholmsgatan 16. Närmaste hållplats för spårvagn är Stockholmsgatan alternativt Redbergsplatsen.

Välkomna!

2 reaktioner till “Medlemsmöte – 15 sep 2011”

  1. Johnny Buchwald

    Jag önskar alla samma sak…kan ju tyvärr inte heller vara med…och tyvärr inte på någon av höstens möten. Men jag finns lite så här i bakgrunden på sidan och knåpar lite med tävlingarna. Lycka till med dessa idag också!

  2. Agnetha

    Hoppas ni får en trevligt möte imorgon. Själv har jag ju lite svårt att deltaga, jag sitter ju uppe i Abisko, njuter av fantastisk natur, härlig luft och bara mår bra. jag just det, lite bilder har det också blivit

    Hälsn
    Agnetha

Lämna ett svar