Så var septembermötet 2011

Första medlemsmötet är avklarad och säsongen är igång för hösten. Kvällen inleddes av undertecknad att hälsa alla nya som gamla medlemmar välkomna och presenterade kvällens schema på projektorn.

Kvällens stora aktivitet var att ha med sig sina egna bilder för en stor bilddiskussion där fotografierna fick vandra runt mellan borden och varje bordsgrupp fick chansen att diskutera av alla olika sorters bilder. Mycket bilder fick alla se och efter en tids aktivitet på var sitt bord fick varje bord vissa upp ett eller ett flertal bilder som är värda att nämna för alla.

Kvällens tema för närvarotävlingen var även det tema medlemmarna fick över sommaren och det var ‘blommor’. Det var mycket säkert ett rekord i antalet tävlande bilder eftersom hela 46 st(!) alster lades ut för beskådning. Här kommer vinnarbilderna i varsin klass, först med Björn Karlsson i närvarotävlingen och István Lichner i hemsidetävlingen.

Klicka på bilden för att se den i större format

Klicka på bilden för att se den i större format

Undertecknad meddelade vidare under mötet om kommande tävlingar för medlemmarna att deltaga i. Närmast är Göteborgsmästerskapet och Västsvenska FotoExpo 2012.

Sen lite bilder från mötet:

Se även ett videosammandrag med bildvisning av topplaceringarna från båda tävlingarna:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zBHYRbbsYdQ

 

Lämna ett svar