Johnny Buchwald lämnar styrelsen!

På grund av rådande arbetssituation så meddelar jag härmed i samråd med styrelsen att jag avgår från min post som vice ordförande samt webmaster i FFG med omedelbar verkan. Jag kommer att ta hand om den pågående tävlingen för att därefter lämna min plats till förfogande.

Jag vill tacka alla medlemmar och alla i styrelsen som gjort ett helt fantastiskt arbete under min tid i klubben med att forma föreningen till vad den är idag. Skulle vi kunna förflytta oss i tiden och kliva in genom dörren på ett medlemsmöte för 3 år sedan skulle vi förmodligen vända i dörren då vi inte skulle känna igen oss.

Grymt förvandling till det bättre är vad klubben har genomgått. Allt det här tack vare er medlemmar. Tack ska ni ha! Vi ses förhoppningsvis någon gång i framtiden!

7 svar på ”Johnny Buchwald lämnar styrelsen!

 1. Johnny Buchwald Inläggsförfattare

  Tack Bertil!

  Dock inget fel med ekonomin…det är tiden som inte synkar tyvärr, då jag arbetar när ni sitter och myser i bildens mysterium. 🙂

 2. Bertil Adania

  Johnny!
  Återkommen från torpet läser jag det ovanstående och blir BESTÖRT!
  Din frånvaro den här terminen har varit påtaglig och jag tycker att det ska bli väldigt tomt utan dig i kretsen.
  MEN, som det heter i den “Goda Boken”, “Allt har sin tid”.
  Hoppas att det blir fart på din ekonomi nu och att den tiden kommer, då kamraterna i FFG på nytt kan hälsa dig “välkommen hem” igen.
  Lycka till!

 3. Marianne Spetz

  Synd, du kommer att saknas! Tack för ditt välkomnande sätt, och lycka till med jobbet!

 4. Agnetha Lundberg

  JÄttetrist Johnny att du lämnar styrelsen, men ibland hamnar man ju i en situation där man helt enkelt tvingas göra val och det är ju så, att ens arbete måste komma i första hand.

  Tack för fantastiska insatser och du är ju en av de som gjorde att jag blev medlem i FFG just pga av dina sköna och välkomnande person.

  Vi hörs och ses!

 5. Géza Pályi

  Stort tack för ditt engagemang i klubben och styrelsen. Du kommer att vara saknad. Jag önskar all lycka i framtiden och hoppas då verkligen att du besöker någon av våra framtida möten.

 6. Eva Brandin

  Johnny!
  Jag beklagar verkligen. Man kände sig välkommen som ny medlem med ditt varma öppna och trevliga bemötande. Och dessutom är du en god fotograf. Hoppas du dyker upp på ngt möte ändå framöver. Slit inte ut dig på jobbet!!!

Lämna ett svar