Medlemsmöte – 15 december 2011

Dags för sista mötet innan jul och nyår. För er som tävlar är detta näst sista tävlingen. Inför detta medlemsmöte är nya som gamla medlemmar välkomna att skicka in två bilder för en kort medlemspresentation (inget med tävlingar att göra), se mer info nedan. Lussekatter och glögg står redo när ni kommer!

Snabbinfo:

Tid: start kl 18:30 med fika inkl lussekatter och glögg (självkostnadspris), mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
Kvällens happening: Medlemspresentation (se mer info nedan!)
Kvällens medlemskvart: Martin Bergström
Kvällens tema närvarotävlingen: mörker

Medlemspresentation, vad är detta?

Som ett test av projektorn har alla nya som gamla medlemmar möjligheten att skicka in sina två favoritbilder för en medlemspresentation. I och med att bilden visas har du chansen att presentera dig själv, dina intressen och kanske berätta något om bilderna du har skickat in. Ett ypperligt tillfälle att visa vem du är för alla och kanske knyta likasinnade kontakter för din nästa fotoutflykt.

Bilderna skickas in till info (a) fotografiska.org och storleken ska vara 2000 pixlar på längsta sidan.

Vad ska jag göra inför mötet?

Inför tävlingen ska du ta med dig två bilder till mötets tävling. Kvällens tema är mörker. Bilderna ska vara i pappersformat, tryckt eller framkallat. Rekommenderad största storlek 30×40 cm.

När börjar det?

Vi inleder kvällen med fika från 18:30 till självkostnadspris (30:-) där du kan sätta dig ner och prata foto eller kamera med likasinnade. Inför julen bjuder vi dessutom på lussekatter och glögg! Kl 19:00 startar mötet och avslutas ca 21:30.

Var håller ni hus?

Adressen är Nordengården, Stockholmsgatan 16. Närmaste hållplats för spårvagn är Stockholmsgatan alternativt Redbergsplatsen.

Välkomna!

Lämna ett svar