Utflykt: 19 dec 2011 – Liseberg

Årets sista utflykt med fotoklubben!

Vi besöker Liseberg för att fotografera julkänslan och kanske dricka en glögg eller två. Vi möts utanför Tyrolens entré (alltså inne på Liseberg) kl 19:00, så att alla som kan och vill har chansen att komma förbi. Ta chansen att fota julupplevelsen i Göteborg också innan! Eller fotografera inför nästa tävlingstema. Liseberg är öppen fram till kl 21:00. Skriv gärna en kommentar nedan så vet vi att ni kommer!

Snabbinfo

 • Datum: måndagen den 19 december 2011
 • Tid: 19:00
 • Var: inne på Liseberg, Tyrolens entré
 • Pris: entré 90 kr
 • Anmälan: ingen anmälan, men skriv en kommentar så vet vi

Öppettider:
15:00-21:00

Mer info för dagen:
http://liseberg.se/sv/hem/Dagens-program/?date=2011-12-19

14 reaktioner till “Utflykt: 19 dec 2011 – Liseberg”

 1. Lennart Ahl

  Ett tack till alla för en trevlig kväll! Roligt att se så många fina bilder som fångades. Jag förundras över alla motiv och bildvinklar som jag själv missade men som ni andra hittade. Det är inspirerande och en utmanande för framtida fotoutflykter!

  GOD JUL! :))

 2. Stefa Fabian

  Hallå,

  Stefan Fabian och Olle Orrö hänger på 🙂

 3. Torsten Wilhelm

  Hallå, kan man vara med även om man inte är medlem? Jag tänkte att fota Jul på Liseberg iaf och det var kanske ett bra tillfälle att träffas. Jag funderar om att bli medlem framöver.

 4. Agnetha Lundberg

  He, he.. Geza, precis vad jag också skulle kommentera. Här har vi haft grå-grått väder i Gbg länge nu, med regn, blåst, och allmänt trisst.

  Så, bestämmer vi att fotografera på Liseberg och simsalabim, härlig vinterdag ute, iof ingen snö, men kallt och klart.. Så håller detta i sig, så kan det bli en kanonfotokväll på Liseberg.

 5. mattsson83

  Jag kommer att vara på Liseberg med sambon och några vänner. Inte omöjligt att jag springer på er under kvällen.

 6. Lennart Ahl

  För att Janne tjôtar så kommer jag la då då!
  Inte för det att det skulle vara tråkigt på något sätt, (tvärtom!) men för att det är så j..la mycket annat som ska till så här på sista veckan innan Armageddon! 🙂

 7. Ivar Aaboen

  Kommer, (om nuvarande väderprognos står sig). 🙂

Lämna ett svar