Utnyttja vårt forum för att komma ut

I förra veckan fick jag en känsla att jag bara måste ut och fotografera. Dels bara för att komma ut men också försöka fotografera lite arkitektur inför kommande tävling. Så en lördagkväll tänkte jag se om det är någon annan som är sugen på att vilja hänga med och skrev i vårt egen forum här på vår hemsida. Ok, kanske lite väl förhoppningsfull att tro att någon skulle nappa en lördagkväll för att sticka ut en tidig söndag morgon nästföljande dag, men ack vad fel jag hade. Ett sms skickades till mig bara någon timme efter mitt foruminlägg om att en som såg mitt inlägg i forumet och ville hänga på. Vi bestämde att mötas kl 8 följande dag ute vid Lindholmens busshållplats för att därifrån fortsätta i jakten på fotografiska motiv.

Camilla, en ny medlem i föreningen, följde med och vi betade av några delar av Lindholmen i jakt på några bra arkitekturmotiv under söndagsmorgonen. Det blev inte bara motiv på hus och fasader men även soluppgången över Göteborgs hamn.

Här ser vi några exempel av Camillas bilder från den söndagsmorgonen och vad hon har att säga om det:
“Två foton tagna på Lindholmen en tidig morgon när solen höll på att gå upp. Temat för dagen var arkitektur men jag kunde inte låta bli att fotografera båtarna i hamnen.”

Klicka på bilderna för större format!

Samt här kommer mina två bilder från den morgonen. Jag får faktiskt hålla mig med mina arkitekturfoton till tävlingarna. Några av dem blev faktiskt riktigt bra.

Klicka på bilderna för större format!

Så ta chansen nu och träffa andra likasinnade och skriv ett inlägg i vårt forum under Egna utflykter och inbjudan. Redan nu ligger det faktiskt ett inlägg som väntar på ett svar!

/Géza

 

Lämna ett svar