Röstning hemsidetävling – Februari!

Samtidigt som vi försöker gilla vinterkylan är det nu dags att välja fram en lycklig vinnare och ni vet vad som ska göras…just det, rösta ska vi göra. Men vi tar allt som vanligt så att vi inte glömmer något. Detaljerna i sin helhet:

Röstningsperiod: 6 februari – 12 februari

Tema: Arkitektur

Så går det till! Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta. Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag. Lycka till alla och må bäste fotograf vinna! Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, februari:

En reaktion till “Röstning hemsidetävling – Februari!”

  1. Géza Pályi

    Roligt att se så många bidrag på ett relativt ganska svårt tema!

    Ännu svårare att välja blanda alla bra bidrag som ska få min röst!

    Gott jobbat alla!

Lämna ett svar