Röstning hemsidetävling – Mars

Det nu dags att i den underbara vårvärmen välja fram en lycklig vinnare i hemsidetävlingen och denna gång känns det ovanligt svårt, otroligt vilka fantastiska bilder inom många olika områden. Denna gång 49 bilder.

Röstningsperiod: söndagen 26 februari – lördagen 3 mars

Tema: Fritt

Så går det till! Ta en ordentlig titt på bidragen och välj ut de fem du tycker är bäst. Placera dem som exemplet nedan och skicka dem till tavling@fotografiska.org. Märk gärna mailet med Röstning eller liknande, så blir det lättare för mig att hålla koll på mailen.

Placering 1: Bidrag 6
Placering 2: Bidrag 11
Placering 3: Bidrag 2
Placering 4: Bidrag 4
Placering 5: Bidrag 18

I mailet vill vi ha ditt namn, så att vi kan se att du är medlem i klubben, då det endast är medlemmar i Fotografiska Föreningen i Göteborg som får rösta. Det är nu viktigt att vi röstar och att vi inte röstar på våra egna bidrag. Lycka till alla och må bäste fotograf vinna! Här kan du nu se samtliga bidrag till vår hemsidetävling, februari:

Lämna ett svar