Utflykt: 4 mars 2012 – Bergslagernas Järnväg

Medlemmen Thomas Pettersson har via vårt forum inbjudit oss alla i föreningen till Bergslagernas Järnvägssällskaps bangård ute vid Marieholm/Gamlestan. Inbjudan är för att starta igång projektarbetet med att få igenom en tågutflykt under året. Även de som inte har möjlighet att medverka i projektet men vill fotografera är välkomna också.

Söndagen den 4 mars kl 14:00 möter Thomas oss utanför grindarna för en allmän presentation och säkerhetsgenomgång. Sen är det fritt fram på bangården att fotografera fram till ca 17:00. Vidare information om projektgruppen meddelas på plats.

Meddela gärna i kommentarerna här under att du kommer eller på forumet!

Att hitta till platsen kanske inte är det lättaste. BJS hemsida har följande länk för att hitta till dem. Infarten till BJS ska vara vid tågviadukten intill Slakthusgatan och går parallelt med tågspåren.

Lämna ett svar