Utflykt: 4 mars 2012 – Bergslagernas Järnväg

Medlemmen Thomas Pettersson har via vårt forum inbjudit oss alla i föreningen till Bergslagernas Järnvägssällskaps bangård ute vid Marieholm/Gamlestan. Inbjudan är för att starta igång projektarbetet med att få igenom en tågutflykt under året. Även de som inte har möjlighet att medverka i projektet men vill fotografera är välkomna också.

Söndagen den 4 mars kl 14:00 möter Thomas oss utanför grindarna för en allmän presentation och säkerhetsgenomgång. Sen är det fritt fram på bangården att fotografera fram till ca 17:00. Vidare information om projektgruppen meddelas på plats.

Meddela gärna i kommentarerna här under att du kommer eller på forumet!

Att hitta till platsen kanske inte är det lättaste. BJS hemsida har följande länk för att hitta till dem. Infarten till BJS ska vara vid tågviadukten intill Slakthusgatan och går parallelt med tågspåren.

10 reaktioner till “Utflykt: 4 mars 2012 – Bergslagernas Järnväg”

 1. Thomas Pettersson

  Har ni problem att hitta så ring mig på 0705-368077.

 2. christian

  jag kommer mer än gärna med en ev annan fotograf med.
  Men får med se om det ej krockar med lite annat annars kommer vi:P

 3. Lennart Ahl

  Häftigt! Jag kommer gärna men har ännu inte 100% koll om det inte krockar med åtaganden till familjen (läs frugan).

  Jag har faktiskt varit där tidigare och sandblästrat inne i vattentanken på ett gammalt ånglok.

Lämna ett svar