Medlemsmöte – 12 april 2012

Välkommen till april månads medlemsöte. Kvällens inbjudna föreläsare är Anna Ulmestrand som kommer att visa sina alster med makro. Kvällens medlemskvart står Hanna Fredin för.

Snabbinfo:

  • Tid: start kl 18:30 med fika, mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
  • Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
  • Kvällens föreläsning: Anna Ulmestrand
  • Kvällens medlemskvart: Hanna Fredin
  • Kvällens tema närvarotävlingen: Makro/Närbild

Om Anna Ulmestrand

Så länge jag kan minnas har jag alltid velat skapa och haft förmånen att få göra så i både yrkesliv och hobby.

Foto är som rekreation för mig. Alla krämpor och problem försvinner helt och hållet med kameran i mina händer. Det är så mycket märkligt och vackert man får se att man inte kan bli annat än uppslukad och förtrollad.

Jag fotograferar mest grafiska detaljer och mönster hämtade ur naturen och dess färgsprakande blomsterrike. Macrofotografering ligger mig varmast om hjärtat då det bjuder på många möjligheter när och var som helst. Genom ljus och kort skärpedjup skapas nya dimensioner, former och mönster. Att fotografera är för mig som att leka och det är lika viktigt att jag får hoppa över bäckar och klättra i träd som det är att hitta ett konstverk.

  

Vad ska jag göra inför mötet?

Inför tävlingen ska du ta med dig två bilder till mötets tävling. Kvällens tema är Makro/Närbild. Bilderna ska vara i pappersformat, tryckt eller framkallat. Största storlek är 30×40 cm (A3).

När börjar det?

Vi inleder kvällen med fika från 18:30 till självkostnadspris (30:-) där du kan sätta dig ner och prata foto eller kamera med likasinnade. Kl 19:00 startar mötet och avslutas ca 21:30.

Var håller ni hus?

Adressen är Nordengården, Stockholmsgatan 16. Närmaste hållplats för spårvagn är Stockholmsgatan alternativt Redbergsplatsen.

Välkomna!

Lämna ett svar