Medlemsmöte – 10 maj 2012

Det är dags för vårens sista månadsmöte. Christer Hedberg kommer då på besök och föreläser. Läs mer om Christer längre ner.

Glöm nu inte att vi har en aktivitet kvar inför sommaren och det är fotomaratonet den 2 juni. Fin-fina priser att vinna från JapanPhoto står på spel och maratonet är öppet för alla. Så sprid nu detta vidare.

Väl mött!

Snabbinfo:

  • Tid: start kl 18:30 med fika, mötet börjar 19:00 och avslutas runt 21:30
  • Var: Nordengården, Stockholmsgatan 16
  • Kvällens föreläsning: Christer Hedberg
  • Kvällens medlemskvart:
  • Kvällens tema närvarotävlingen: Vår

Om Christer Hedberg

Cykelproffsens besvikelse.
Det är ett tema som Christer Hedberg från Göteborg kommer visa bilder på under april månads medlemsmöte. Christer är en cyklist som efter att ha tappat inspirationen att cykla själv istället plockade upp kameran och började fotografera cykelsportens karaktärer med förhoppning att en dag hitta tillbaka till det egna cyklandet. Fem år senare har cykelsuget fortfarande inte infunnit sig men fotosuget är starkare än någonsin. Kolla in www.christerhedberg.se

Post Race – Cykelsportens ohyllade hjältar
Utsänd för att fota “segerbilder” insåg Christer snabbt att de spännande karaktärerna är de som inte vann. Vi kommer få se bilder från bland annat belgiska kullerstenslopp och världsmästerskap. Bilder som är mer bakom kulisserna än de vanliga sportbilderna. Som en liten extra krydda kommer vi att få se lite nytagna bilder från årets upplaga av Giro d´italia.

 

Vad ska jag göra inför mötet?

Inför tävlingen ska du ta med dig två bilder till mötets tävling. Kvällens tema är Vår. Bilderna ska vara i pappersformat, tryckt eller framkallat. Största storlek är 30×40 cm (A3).

När börjar det?

Vi inleder kvällen med fika från 18:30 till självkostnadspris (30:-) där du kan sätta dig ner och prata foto eller kamera med likasinnade. Kl 19:00 startar mötet och avslutas ca 21:30.

Var håller ni hus?

Adressen är Nordengården, Stockholmsgatan 16. Närmaste hållplatser för spårvagn är Stockholmsgatan alternativt Redbergsplatsen. Parkering gör ni bäst utmed Stockholmsgatan. Tänk på att visa parkeringsområden gäller bara 2 tim parkering.

Välkomna!

Lämna ett svar